Anordna homeparty

Ett lyckat homeparty är en mysig stund där det ingår mängder med information, skratt och utvecklande diskussioner ihop med produktvisningen. Bjud hem dina vänner för en rolig och oförglömlig homepartykväll. Det finns många anledningar att välja just en Lustjaktssäljare…

 • Du får 3 års garanti på alla produkter.
 • Du får alltid 90 dagars öppet köp.
 • Du får total diskretion – och tystnadsplikt.
 • Du får tillgång till gedigen kunskap och erfarenhet.
 • Du handlar av ett genuint och solitt företag.
 • Alla beställningar tas upp i enskilt rum.
 • Du kan välja olika betalsätt ex faktura, Swish, Klarna konto, Kortköp mfl.
 • Alla säljare är anställd av Lustjakt AB.
 • Ni får diskreta leveranser.
 • Det är inget som helst köptvång.
 • Partyt är kostnadsfritt om det är fler än 7 deltagare (undantaget möhippor, födelsedagstillställningar och  överraskningsfester 500 kr.)

Det är lätt att vara värdinna

Att vara värdinna är både roligt och lätt. När du anordnar ett Lustjaktsparty behöver du inte oroa dig för något efterarbete. Du behöver inte samla några pengar från gästerna eller ansvara för leveranser. Du bjuder bara in dina vänner och får dessutom en gåva för att du anordnat partyt.

Bjud minst 7 personer, gärna fler då någon kan få förhinder. Be dina gäster att komma ca 1/2 timme tidigare än säljaren (då slipper säljaren stå och vänta).
Ordna sittplatser till alla gäster och förbered en plats för säljaren (soffbordet eller liknande går bra). Se till att ha en plats tillgänglig så att beställningarna kan göras enskilt.

Boka en säljare till ditt homeparty

Säljare på homeparty

Du kan boka ett party på flera sätt. Ring vår kundtjänst eller skicka ett mail till oss. Du kan även fylla i intresseanmälan här nedan och skicka din förfrågan online. Du förbinder dig inte till något genom att skicka din förfrågan till oss. Du får besked så fort som möjligt om det finns en ledig säljare som kan boka in ditt party. Säljaren tar därefter kontakt med dig. Har du några funderingar eller speciella önskemål om partyts genomförande så kan du ta upp dessa direkt med säljaren.


Så här går ett homeparty till

Sexleksak mot näsan

Det enda ni behöver är ett glatt och nyfiket gäng på minst 7 personer – tjejer, killar eller blandat.

Det kommer en förbokad Lustjaktssäljare till er som har med sig en visningskollektion som innehåller blandade produkter som exempelvis skämtartiklar, olika glidmedel, massageolja, potensringar, knipkulor, klitorisvibratorer och stavar i olika storlekar och material.

Säljaren visar och pratar om visningsprodukterna samt skickar runt dem bland er partygäster så att ni får klämma, känna, lukta och ev smaka beroende på vad det är. Våra säljare pratar fakta och information om produkterna, tips, råd samt om sexualitet mm. Givetvis så brukar det vara mycket fnitter och skratt under ett party.

När ni har fått se alla visningsprodukter så går säljaren in i enskilt rum där ni kunder kan prata med henne/honom  i enskildhet. Givetvis så har våra säljare tystnadsplikt.

Har du hittat något som du fastnat för så hjälper säljaren dig att lägga ordern, oftast via dator som säljaren har med sig. Därefter skickas produkterna från Lustjakts lager och du hämtar ut dem på närmaste utlämningsställe.  Du som kund kan välja om du vill betala dina produkter via faktura (14 dagar), delbetalning, kortbetalning eller postförskott. Leveransen är självklart anonym och diskret.

Du har 90 dagars öppetköp och 3 års garanti på dina produkter. Spara kvitto.

– Hoppas att ni får ett roligt och lyckat party!


  Vanligt homeparty(Minst 7 pers)Möhippa(500Kr)Överraskningsfest(500Kr)Födelsedagstillställning(500Kr)