Jobba som homepartysäljare

Att arbeta för Lustjakt är roligt, lätt och utvecklande jobb. Det är ett jobb där kunderna själva vill att du kommer, underhåller dem en stund och visar spännande och lättsålda produkter. Bra förutsättningar som gör att du ofta också tjänar bra.

Lustjakts slogan är “mer lust och glädje i livet – Vill du vara med och både ge och få det?

Innan du startar som homepartysäljare så är det bra att du vet lite vad det innebär att jobba som säljare hos Lustjakt så att du kan ta rätt beslut. Det är förstås lika viktigt för företaget att du trivs hos oss och gör ett bra jobb eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt.

Kunskap

Du behöver lägga ner en del tid i början på att läsa ex. hur du ska hålla i ett homeparty, dels för din egen skull men också för de gäster som kommer till partyt. De förväntar sig att du ska kunna ge dem information om produkterna samt inspirera och informera dem. Du får en coach till din hjälp när du startar.

Arbetstid

Är du villig att arbeta på helgen? Du kan givetvis även boka in ett homeparty en vardagskväll men de mest önskade partykvällarna en fredag eller en lördag. Partyt börjar ofta vid kl. 18-19 och tar totalt ca 3 timmar.
Fundera även på hur mycket du skulle vilja jobba.

Vem är du

Att stå och prata inför folk gör att du bör vara social, utåtriktad, pigg och glad. Om du också har ett engagemang för försäljning så underlättar det när du ska inspirera och hjälpa dina kunder till mer lust och glädje i livet.
Du är ordningsam och ansvarsfull, vilket krävs då du själv håller ordning på dina bokningar och sköter kontakterna med värdinnan.

Partybokningar

Du bokar själv upp dina partyn. De flesta nya bokningar får man genom de partyn man genomför samt att det med tiden brukar sprida sig genom “mun-mot-mun metoden”.
Partyn kan också utdelas av Lustjakt. Det är många som hör av sig och önskar komma i kontakt med en säljare. Efterfrågan är stor på många orter.

Hos oss får du :

 • Gruppkänsla
  Hos oss står du aldrig ensam, vi värnar om varandra.
 • Extra inkomst
  Vi ger dig alla de verktyg du behöver för att kunna tjäna pengar.
 • Information
  Vi lär dig allt du behöver veta för att starta din nya karriär.
 • Flexibilitet
  Du väljer själv när och hur mycket du jobbar samt hur stort område du vill täcka upp.
 • Värdinnegåvor 
  Lustjakt skickar en gåva till din värdinna som tack för partyt. 
 • Provision
  Som återförsäljare har du 20% i provision på alla köp där du står som referent.
 • Personlig hjälp
  Lustjakt AB är ett stabilt företag med en aktiv historia. Hos Lustjakt får du alltid personlig hjälp om du önskar.
 • Mycket generösa garantier
  Lustjakt lämnar alltid 3-års garanti på alla produkter samt 90 dagars öppet köp vid obruten förpackning.
 • Enkelt arbetssätt
  Du håller partyt, sedan är du helt klar. Du sparar mycket tid på att Lustjakt skickar direkt till respektive kund. Därav är också enkelt för dig att se vad du tjänar per timme.
 • Praktisk webshop
  Webshop med stor valfrihet för kunden, samt många betalsätt att välja bland vilket underlättar din försäljning.
 • Partyn
  partyn tilldelade som kommer in via Lustjakt hemsida.
 • Rabatt
  Som återförsäljare så har du 20% rabatt på egenköp.

Lustjakts krav på dig:
Du är minst 18 år.
Du är ärlig och helst utan betalningsanmärkningar
Du är ordningsam, ansvarsfull, motiverad och engagerad.
Du är social och positiv
Du är driven och vill jobba och tjäna pengar.
Det är inget krav att du har bil och körkort, men det underlättar ditt arbete betydligt.
Du behöver ha tillgång till bärbar dator/surfplatta med internetuppkoppling.
Erfarenhet från liknande arbete är inte heller nödvändigt, då vi tror på att människor växer med uppgiften och att alla är värda nya möjligheter.
När du är ute som säljare på Lustjaktspartyn, så säljer du endast Lustjakts produkter.
Du har tystnadsplikt.

Roligt jobb

Att jobba som homepartysäljare är ett mycket roligt arbete. När du håller i ett party så ger det många härliga skratt tillsammans med gästerna och en härlig energi – ett riktigt kul jobb! – som du dessutom tjänar pengar på 😉

Fritt

Du planerar själv när och hur mycket du vill jobba. – Frihet under ansvar.
Största partydagarna är fredag och lördag kväll men kan även vara vardagkvällar.

Utvecklande
Du får lära dig mycket om produkterna, sex och samlevnad. Du får en coach som finns till din hjälp, även på helgen. Du får tillgång till trycksaker samt kontakt med andra säljare.

Utbildning

Vi har inga krav på tidigare utbildning eller erfarenhet men du måste vara över 18 år. Du kommer att få all den information du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Du kan alltid få personlig kontakt och få svar på dina frågor.

Enkelt arbetssätt
Du lägger kundordern via nätet och Lustjakt skickar beställningen direkt till kunden och din provision registreras. Du kan alltid se/följa din intjänade förtjänst.

Stort sortiment
Lustjakt har ett stort utbud med väl utvalda sexleksaker, sexhjälpmedel och sexiga underkläder som du kan erbjuda dina kunder. Dessutom erbjuder vi 90 dagars öppet köp och bytesrätt samt 3 års garanti på produkterna.

Tryggt och välkänt
Lustjakt är en av Sveriges äldsta internetbutiker inom sexleksaker. Ett stabilt och välkänt företag med mångårig erfarenhet och kunskap och för många ett känt varumärke, vilket underlättar för dig som försäljare.

Anställd
Du jobbar som anställd hos Lustjakt. Lustjakt betalar in skatt och sociala avgifter till Skatteverket. Din lön ger dig alltså inte bara ett tillskott i kassan idag utan kommer även att påverka din pension positivt i framtiden.

 

 

Förtjänst.
Din bruttoförtjänst som säljare är 20 % Ett snittparty med en försäljning på 5000 kr ger alltså en bruttoprovision på 1000 kr. Sociala avgifter betalas av Lustjakt och som vilket annat jobb som helst så avgår skatt vid löneutbetalning.

Coach.
När man startar som homepartysäljare så blir man tilldelad en coach, detta är en erfaren säljare som finns tillhands och hjälper dig när du är ny. Exempelvis med vad du ska säga om dina produkter, vad du ska tänka på innan party, under partyt och vad du gör efteråt mm. Du lämnar rapport till din coach så att hon/han kan hjälpa dig på bästa sätt. Coachen finns alltid till hands, även när du är ute på party.

Krav för att få starta som homepartysäljare hos Lustjakt:
Lustjakt har som krav att man ska ha 5 övningspartyn inbokade (inom ca 3 mån), för att man ska få tillgång till en visningskollektion. Första partydatumet bör ligga ca 1 månad fram, så att du hinner få din kollektion, samt har god tid på dig för att läsa på.

Visningskollektion – låna eller köpa?
Du har möjlighet att låna en visningskollektion eller så kan du välja att köpa din visningskollektion. Kollektionen innehåller minst ett 20-tal väl utvalda produkter för en lyckad försäljning.

Till Ansökningsformuläret