Länka och få provision

När du länkar till Lustjakt så tjänar du 20% av vad länken genererar i köp

Hur fungerar det?
Du placerar din personliga länk (med eller utan bild) på din hemsida / blogg. När en av dina besökare klickar på den länken skickas personen till vår hemsida och om kunden handlar så blir din provision registrerad på ditt kundkonto.

Se din förtjänst
För att vi skall veta vem besökaren kommer ifrån så måste din länk innehålla ditt kundnummer. När personen sedan gör en beställning tjänar du pengar. Din intjänade provison kan du se när du loggar in med dina användaruppgifter på lustjakt.se

Vad krävs?
För att länka till Lustjakt krävs att du eller någon du känner har en hemsida, blogg eller motsvarande. I administrationssystemet till hemsidor / bloggar går det oftast att klistra in källkod eller en länk.

 

Hur gör du för att länka?
Nedan finner du några exempel som du kan kopiera och klistra in som en länk:

Till Lustjakts startsida: https://lustjakt.se?referrerid=123456

OBS: 123456 byter du ut till ditt kundnummer.

Länka direkt till produkt
Skriv in URL (länkadress) på den produkt du önskar länka till och lägg på ?referrerid=123456 (ersätt med ditt egna kundnummer).

Exempel
Länk till Rabbit pearl skulle se ut så här:
http://lustjakt.se/sv/artiklar/rabbit-pearl.html?referrerid=123456

Blogg

Utbetalning
Om du är egenföretagare så skickar du en faktura till Lustjakt, i annat fall begär du löneutbetalning (minsta belopp 2.000 kr).

Tipsa om värdekod
Nästan varje vecka blir alla Lustjakts nyhetsbrevsprenumeranter erbjudna en värdekod, som kan användas vid köp. Genom att tipsa om koden och länka till Lustjakt med din personliga länk så kan du locka dina besökare till köp.

Är du inte med i nyhetsbrevsutskicket? Registrera dig här

Gör en egen hemsida
Idag behöver det inte kosta nästan någonting att göra en egen hemsida. Sök på nätet så finner du flera aktörer med erbjuder hemsidor utan kostnad. Tipsa om Lustjakts produkter och länka direkt till Lustjakt. Ett roligt och bekvämt sätt att tjäna pengar.

Har du några frågor om länkning så kan du kontakta oss på tel 0522-644444 eller info@lustjakt.se