Tips för att få fler partybokningar

Vänner
Börja alltid med att fråga dina vänner och be dem i sin tur att bjuda in sina vänner till ett party. Dina vänner vill säkert boka upp ett party med dig. Det är en klar fördel om dina första partybokningar är vänner till dig, då de kan uppmuntra dig i din nya försäljarroll och ge dig tips och råd.

Bekanta och obekanta
Du träffar dagligen en massa människor, allt från arbetskollegor, studiekamrater, släktingar och deras vänner till brevbärare och affärspersonal. Några känner du lite mer och några kanske bara till utseendet. Oavsett, våga göra reklam för dig. Det kan räcka med att räcka över ett visitkort.

På partyt
Det är ofta ganska lätt att få nya partybokningar från gästerna på partyt. Eftersom de är där så är de förmodligen intresserade. Även om ingen vill boka på partyt så kan du alltid ringa upp dem efteråt för att i lugn och ro bestämma ett datum.

Mail
Att maila sina gamla kunder och vänner är mycket tidsbesparande. Spara därför dina kunders mailadresser så att du kan kontakta dem senare för att göra reklam för en ny produkt eller få dem att boka ett party.

Facebook
I dag finns alla möjlighetet att göra reklam för sig på nätet; Facebook, blogg, hemsida, twitter etc. Du når ut till många utan någon större arbetsinsats. Här finns oändliga möjligheter att hitta sina kunder.

Visitkort
Sprid ditt och Lustjakts namn över bygden. Du kan beställa visitkort gratis från Lustjakt. Använd dem!
Fråga om du får lägga en liten bunt vid kassan hos frisören etc. Det fungerar. Syns du inte så finns du inte.

Reklamblad
Gör reklamblad där du uppmuntrar kunden till att boka ett homeparty med dig. Sätt upp dem i affärer och på anslagstavor.

Lustjakts hemsida
När du haft några partyn och du känner dig varm i kläderna så har du möjlighet att få synas på Lustjakts partybokningssida. Detta ger dig förhoppningsvis fler partytillfällen. Kontakta oss.